Wednesday, 3 April 2013

Dean's List Event for 3rd Semester.

ASSALAMUALAIKUM.


Imma in a gap between exams, here I go. I've almost one week nak study core subject ni uolls. Mati aku mati aku mati !! One week okay fer the next wars. Ya Allah please help me and may Him ease everything. So, rasanya boleh kot aku nak update cerita dean ni. Takut basi pulak kan. Maklumlah, cerita tak hangat susah nak naik. Tatapan untuk kenangan masa depan. Macam yang lepas lepas jugak. Sangatlah bersyukur kerana Allah SWT still give me another chance to prove myself to be an excellent student even tak se excellent mana pun. Alhamdulillah :') 

Here some pictures of us, 


my classmates yang dapat dean's. Some of them are for the first so congrats and for us yang still on the track, keep it up girls.  :)


Then, a picture with our Quantity Surveyor's lecturer. Always keep in mind what he always say;

"must be professional"



Then,
Us. From left Aina, Peah, Joyy and me. Me look taller. 154 cm. ahaks. Padahal pendek tu T_T .Baru je ukur kat Unit Kesihatan tadi siang. Me iz so sad mannnn! 


After the ceremony, we got some foods to serve our tummy. The hungry tummy with yummy foods foods foods. 



Sokay, this picture is like family potrait kan kan kan? HOHOHO. kinda. It was taken when other people busy and concentrate on their foods, so takde masa nak pandang pandang weolls. Actually aku ada ambil gambar dgn Tasha but the picture ada dgn dia -.-'' 

So, takder lah muka si Tasah eh Tasha. Keyboard lappy ni tak boleh nak backspace pulekkk. So sorry tasha. Ahaks. Gurau je. Apa cerita kucing kau tu. Dah selamat sampai rumah? Well well, kirim salam pada si kuning ye ke oren ke apa ke. Meow meow sikit. Kui kui kui. 

so, here my picture. Thank you mama and this is for you.



InshaAllah, for this semester. If Allah wanna give me another chance. So, I'll :)


p/s: InshaAllah for everything. For this on going exams. I can only pray and hope for the best. Tawakkal :')

안녕
annyeong

2 comments:

Cik Hazirah said...

tahniah ikin! :))


http://cikangkasa.blogspot.com/2013/04/clearance-sale.html

Ikin Jaldin said...

thanks zira :'D